16.05.2010:

Mads Bruun, D55 Nemo og undertegnede, D40 Lykkedragen har haft telefonmøde i eftermiddag, og har foreløbigt talt om følgende, idet vi fortsat er i en undersøgende fase:

1. T-shirts er bestilt i en antal på godt 20 (tror jeg der var) . Mads har lagt penge ud foreløbigt. Vi må finde en måde at få pengene ind så hurtigt som muligt i Ballen, så Mads ikke ‘brænder inde’. Deltagere er opsummeret her (http://blog.drabant22.dk/#post178), men ikke alle har bekræftet deltagelse, endsige antal deltagere, så det er svært at kende det nøjagtige antal personer og både. Og et par stykker yderligere møder måske frem uden båd.

2. Mads har haft kontakt til Brugsen, Ballen, og til et par steder omkring, – f. eks http://www.ganefryd-samsoe.dk/ og et sted mere. Vi undersøger muligheden for at vi kan købe færdig salat, brød og måske en sandwich til sejlads. Så det praktiske bliver lettere, trods alt regner vi med at der skal mad til ca 25 personer i alt. Så behøver vi kun grille kød og lidt kartofler til. Bestik/tallerkener har vi i bådene, men måske skal vi have lidt ekstra plastic-bestik.

3. Ole har sendt mail til havnefogeden, men endnu ikke fået svar på spørgsmål om placering og betaling. Men fra tidligere mail forventes at vi ligger ved nyindrettede grillpladser i syd-enden af havnen. Ole kontakter havnefogeden.

4. Til morgenmødet søndag den 23.05 laver vi et samlet indkøb af morgenmad, og køber rugbrød/pålæg mm. ind til frokost. På morgenmødet aftaler vi dagens øvrige planer, ud over almindelig hygge. Vi må forsøge at deles lidt om arbejdet, så vi kan få tid til sejlads og båd uden det går op i praktisk arbejde det hele.

5. Både Mads og undertegnede afsejler tidligt lørdag morgen, så vi skulle kunne være i Ballen lørdag aften.

6. Mads undersøger om 2-3 ‘jordbær’ kan lånes af Middelfart Sejlklub. Ole medbringer et tågehorn fra båden, der kan anvendes som signalgiver.

7. Vejret ser jo fint ud foreløbigt. Vinden er nordvestlig.

Jeg følger op med oplysninger om det praktiske i dette blog-indlæg, når der er nyt. Vejret følges op i nedenstående blogindlæg.

Er der spørgsmål, forslag og kommentarer, så spyt ud 🙂

Sejlerhilsen, Ole, D40 Lykkedragen