At dømme efter de første beretninger fra træffet, lyder det til at have været en stor success – men også nogle temmeligt hårde ture hjemad.

Hjemturs-beretningerne bekræfter mig i at det vi valgte rigtigt, da vi valgte vende om på halvvejen – vinden var hård i Kattegat i går, og den er da kun taget til i dag, hvor vi efter planen skulle have taget sidste etape til Helsingør. Så den sejlads var vist blevet lige lovligt spændende efter min smag 🙂

Men den direkte årsag til at vi ikke nåede frem var den tætte tåge lørdag, hvor vi lå i Hundested og ikke kunne komme nogen steder. Planen var at komme tidligt afsted lørdag morgen, men da vi vågnede kl. 6 kunne man ikke se på tværs af havnebassinet – og selvom det et par gange i løbet af dagen var muligt at skimte Fulton, som lå ude ved ydermolen, lukkede det lige så hurtigt til igen – og lørdag aften var det lige så slemt som det havde været om morgenen.

Vi måtte så nøjes med en god tur hjemover om søndagen – 6½ time fra Hundested til Helsingør, med en god vind agten for tværs, og nogle 1½-2 meter høje dønninger, som dog efterhånden lagde sig, på den anden side af Gilleleje.

Alt i alt en ok tur – og dejligt at have fået gjort Jolly sejlklar igen – men selvfølgelig også møghamrende ærgeligt at vi ikke nåede frem til Samsø smiley

Vi kan så bare håbe på at årets træf var så stor en success, at det bliver gentaget til næste år – måske endda i Drabantens fødeby Hundested 😉

Billederne viser et kik fra ydermolen, ind i havnen – og Jolly som ligger inde i bunden af havnen.