i mine e-mail adresser efter udsendelse til træf gav følgende kommentarer, idet jeg nu gerne skulle have slettet de e-mailadresser der gav fejl. Og hvis andre ser nogle af disse både, så sæt da lige en lille seddel på med en henvisning til dette fantastiske community på www.drabant22.dk smiley.

D61 Saga, Hvid, Helsingør har fået ny emailadresse og formentlig også ny ejer.

D62 havde en invalid e-mailadresse og er måske solgt. Jeg afventer da jeg har haft kontakt på email adressen før.

D178 Delfinen, Hvid/rød, Vordingborg har fået ny emailadresse og formentlig også ny ejer.

D31 Raptus havde invalid emailadresse til Keld Lyngsø. Mon den er solgt?? Nej vel? Keld står fortsat som ejer indtil jeg hører nærmere.

D199 Rødspætten, Rød, Marbæk havde invalid e-mailadresse og er derfor måske solgt. Men Per Nielsen berettede senest sidste år at den stadig lå i Marbæk. Giv lyd..! Jeg lod hidtidige ejere stå.

D134 Klump, Rød, Kastrup har fået ny emailadresse og formentlig også ny ejer.

D56 Minnie, Hvid, Kaløvig gav frejl på emailadressen (ikke mere plads). Mon ikke der er ny ejer?

D154 Isis, Hvid, Rudkøbing gav fejl på emailadressen (ikke mere plads), mon den har skiftet ejer? Nej mon ikke Leo Johansen fortsat ejer den? Giv lyd, jeg lod den stå indtil videre.

D138 Ane, Grøn, Bugten, Århus gav fejl på emailadressen, mon ikke den, trods samme plads og lang historie her har skiftet ejer? Det antog jeg.. Giv lyd.

D152 Mette, Hvid, Kolding gav fejll på emailadressen, jeg antager ny eger og email.

D117 Gine, Hvid, Lemvig gav fejl, jeg antager ny ejer og email. Synes jeg har set Gine et sted, var det Århus el. Middelfart? Det undersøger jeg lige. Men giv lyd..

D67 Alma, Kolding gav fejl. Jeg antager at Thomas Hjelm, som jeg har set aktiv på facebook fortsat er ejer. Så jeg slettede bare e-mail adressen.

D202 Brunhilde, Brun, Rungsted gav lyd med meddelelsen om at den havde skiftet ejer. Til ny ejer: Giv lyd..!!!

D7 Maja, Rød, Appenæs gav lyd med den triste meddelelse af ejer var afgået ved døden og at Maja derfor havde skiftet ejer. Ny ejer: Giv lyd..!!

D119 Frk.Jensen, Grøn, Dragør? gav fejl, jeg antager der er ny ejer og email. Giv lyd..

D131 Laura, Grøn, Askø mailede pænt tilbage at båden havde skiftet ejer, så vi kan kun appellere til ny ejer om at give lyd.