og det kan jo ikke udtrykkes bedre, for D194 Hovsa havde gemt sig blandt mine fotos fra Træf 2010. Men Brian Egon Jensen kom jo lige forbi og dokumenterede at D194 Hovsa var godt sejlende. Desværre fik vi ikke snakket så meget, men det går jo nok alligevel.

I hvert fald er D194 Hovsa nu lagt ind i fartøjsregistret, og er klar til flere oplysninger og billeder.

Og Brian Egon, da jeg ikke har din e-mailadresse kan jeg ikke invitere til blog og galleri, men facebook er da også ok. Du bestemmer og det er da ganske frivilligt og gratis. Velkommen her til siden i hvert fald.

Bedst som jeg nu har lagt D194 ind på sin plads kommer jeg til at kigge i mit gamle register. Der står faktisk at D194 er forlist. Da det ikke passer for den D194 som billedet er taget af kommer jeg i tvivl om Hovsa nu også var D194. Jeg kan have husket forkert, – eller også kan der være tale om anden misforståelse. Brian Egon, du kunne vel ikke lige genopfriske min hukommelse..?

Der er ingen både med navnet Hovsa i registret. Hovsa.. ( ha ha )..