og mens det regner kan vi jo fortsætte med dette link. Har åbenbart været ude siden juli. Findes så til både android og iphone nu. Det virker meget sødt. Kræver netforbindelse , men kan ellers finde f.eks. nærmeste havn og give oplysninger om det incl havneplan mm.

Jeg har tidligere eksperimenteret med at tage havneplanerne fra det levende søkort og lave dem om til søkort som så kan indlæses i hhv Oruxmaps på min android og til Opencpn på pc. På den måde kan havneplaner indgå som alle andre søkort. Men arbejdet blev for stort for mig så jeg fik kun lavet en enkelt som eksperiment. Og det var så Brejning Lystbådehavn i Vejle fjord 🙂 Siden er jeg ikke kommet længere..

Til gengæld ville jeg jo så stadig mangle øvrige havneoplysninger som i denne DS’ Tursejler-app. Downloades fra Android Market.