Så er man så småt igang med at forårsklargøre Pegasus. Det har været lidt svært ikke at lade være med det flotte vejr vi har haft her i weekenden. Jeg er meget opsat på, at gøre Pegasus rigtig flot både ude og om læ. Min slibe maskine har om ikke andet været lidt på overarbejde. 🙂

Så må jeg ud og have købt noget skibslak. Den skal sgu nok blive flot..

Der var ellers en og kigge på Pegasus sidste weekend. Men den var for lille – var hans forklaring. Han fortalte ellers inden, at han godt kendte bådtypen. Prøvede også at finde ud af om der var noget andet som skræmte ham væk. Men det fik jeg ikke svar på. Så kunne man da vurdere om det var noget man skulle gøre noget ved. Efter min bedste overbevisning fejler den intet.

Er også i syv sind med hensyn til salget af det gode skib. For dælen hvor har jeg sejlet mange ture sidste år. Længste tur var dog til Bjørnø træffet. Har kigget billeder igen fra turen. Alle mine egne, dem her på siden og på Facebook gruppen. Det var nok der det gik helt galt mht. at være i syv sind. For dælen hvor var det en god tur..

Det ændre sig faktisk time for time..

Som ham som var at kigge på Pegasus vil jeg også gerne have lidt mere plads om læ. Har kigget på Biance 28, Avance 24 og sidst en L23. Hvorfor så lige en L23. Det har jeg sgu også spurgt mig selv om nogle gange. Der er faktisk rigtig god plads om læ i sådan en “jolle” størrelsen taget i betragtning. Ud over det skulle båd typen stort set være uden skavanker.

Har været ude at se på både Bianca 28 og Avance 24 som begge iflg. annonce – sitat: “Brugt, men som ny”

Hold kæft hvor nogle folk mærkelige fortolkninger af den sætning. Hvis det var sandt skulle Pegasus sælges som “Ny” vel vidne at det var løgn.

Nå – slutter her. Ved stadig ikke helt hvad jeg vil. Men flot – Det bliver Pegasus til foråret! 🙂

Vh
Torben