Så nærmer tidspunktet for overdragelse af Pegasus til den nye ejer. Den nye ejer og jeg har arbejdet på Pegasus hele weekenden. Den er blevet vasket udvendig og indvendigt i en grad det næppe er gjort før. Det meste af træet er blevet slebet og fået nyt lak. Båden er blevet slebet på fribor og poleret op igen. Den nye ejer vil male den indvendigt i den kommende uge. Er rimelig overbevist om, at målet med at få Pegasus overdraget til køber i bedste stand er ved at være nået. Jeg er rimelig overbevist om, at Pegasus er iblandt top 10 af D22´er i pæneste/bedste stand som stadig sejlende.

Jeg overdrager om ikke andet Pegasus med ro i sindet til endnu mange års brug og græde for den nye ejer. Pegasus vil altid have en plads i mine tanker som den første båd jeg selv ejede. Det kan lyde lidt sentimentalt – men det er et faktum.

Venlig hilsen
Den snart tidligere ejer af D22éren – Pegasus!

Og.. jeg skal nok lægge billeder op når jeg/vi er færdige. 🙂