Så er min tid med Pegasus D22 slut. Snøft!! Men fordælen den er blevet afleveret i fin stand. Især lugen. Se nedenstående billede serie over skydelugen historie de sidste 2 år.

Da jeg overtog Pegasus 2010 var lugen malet sort. Den ville jeg bare have lavet om. Men det blev til en gang lappeløsning med autolak i 2011. Hvilket på ingen måde holdt. Ud over det løsnede skinnerne sig og skulle limes igen. Så – jeg var nede på det lokale bådvæft for at finde noget vandfast krydfiner i slutningen af 2011. Han sagde, at han havde en “skaldespand” med træ jeg bare kunne tage. Jeg fandt disse fine udskårede teak stave som jeg pænt spurgte om jeg måtte tage. For det kan sgu da ikke passe at man bare måtte tage disse. – Jo, jo.. – han fik seks julebryg, selvom han ikke mente det var nødvendigt for noget affald.. Jeg sagde jo… for så kunne jeg jo tillade mig at komme igen. Det gav han mig ret i. smiley

Det var egentlig meningen at de skulle bruges til at lægge på gulvet om læ. Men der var ikke nok. Gik lidt og tyggede på hvad jeg så skulle bruge dem til.. Så jo.. selv om jeg på ingen måde har nogen håndværksmæssig baggrund uden, at jeg godt kan lide at arbejde med træ.. gik jeg igang. Jeg tror der ligger ca. 30-40 timer for en komplet uviden som mig i lugen. Men resultatet taler vist for sig selv. Processen har været meget lærerig.. og en “smule” stolthed kan jeg sgu og finde.

De venligste og sidste hilsner fra Torben og Pegasus..

God vin!..

PS. Jeg vil meget gerne forblive medlem af D22.. En gang D22´er – altid! (Tror jeg)