for jeg har lige betalt for et år mere. Her er regningen, – så hvis du ser den Richardt, så kan du jo se om der er flere penge i den gamle Drabant 22-klub-kasse 🙂 (Tak for det kære gamle drabant22-medlemmer!).

Senere i år kommer der en regning mere, den vil lyde på 180,- og dækker domænenavnet drabant22.dk i 5 år frem (www.dk-hostmaster.dk), jeg smider den op når den kommer.

Jeg tror det har en vis værdi at fastholde de oplysninger der ligger på www.drabant22.dk i nogle år endnu.

Udover det, så er der jo fint gang i Drabant-22 klubben, måske ikke så meget her, men derimod på Facebook (https://www.facebook.com/groups/drabant22/) og det er jo også meget lettere end denne blog, som kræver selvstændig login (og en administrator til at administrere det, og han er ikke så flittig mere 🙂 ). Jeg smider lige en besked på FB også, hvis skulle være nogen, der ikke er bekendt med at de to steder hører sammen.

118 medlemmer på facebook pr dags dato, det er da ikke så ringe…Tidligere og nuværende D22-sejlere..

Jeg overdrager fortsat gerne begge dele til en initiativrig drabant22-ejer eller liebhaver af anden art 🙂 Læg en mail…